Rozvozce nákupů a zachránce prázdých ledniček a žaludků Rohlík.cz se rozhodl v době koronavirové pomoci podnikům, které musely omezit provoz, po svém. Vznikla služba Rohlík.cz Bistro. Naštěstí se to týká i Brna a tak jsme mohli tuhle službu vyzkoušet i my. A jak ji hodnotíme?

Když si objednáváte jídlo z rozvozu, obvykle vám jej přivezou buď vlažné, nebo ještě hůř, zapařené. Rohlík na to ale vyzrál a nabízí ve svém bistru jídlo z kvalitních restaurací, které je šokově zchlazeno. Díky tomu si rádo počká, až přijde jeho čas a ukáže se vám tak v daleko lepší kvalitě než čerstvě uvařené jídlo zavřené v krabici a v termoboxu.

Na výběr toho bylo i pro Brno překvapivě hodně a potěšila nás možnost vybrat si jídla z různých restaurací do jedné objednávky. Vybrali jsme si tedy carpaccio, svíčkovou na smetaně a v rámci hledání nejlepší svíčkové v Brně ještě svíčkovou na smetaně. 

Jak Rohlík Bistro funguje?

Objednání je easy peasy. Vyberete jídlo, zvolíte čas a den doručení, zaplatíte kartou a je hotovo. Jen pozor – objednávka se nedá objednat pro doručení na stejný den. Do 20:00 můžete vybírat jídla k doručení na následující den či ještě na později. V den doručení přišla SMS se sledovačkou od Liftaga a vyzvednutí jídla od řidiče bylo tedy také bez problému.

Celkové hodnocení Rohlík Bistro

Službu Rohlík Bistro hodnotíme jako Čupr supr. Líbí se nám, že i tam, kam nikdo normální jídlo obvykle nevozí (zdravíme z Bystrce Mc'Donalds a Bageterii Boulevard), jsme si najednou mohli objednat jídlo z centra. Ochutnali jsme poctivou porci svíčkové od Jakoby, víc po kořenové zelenině chutnající svíčkovou ze Šelepky a parádní carpaccio z Ristorante Piazza.

Vyladili bychom akorát přidání alergenů k nabídce, aby se mohl najíst i zbytek rodiny. Celkově může Rohlík Bistro směle konkurovat Dáme Jídlo, které už je s nabídkou devěttisícšestsetpadesáti druhů pizz po těch letech trochu nudné.

Rohlík.cz Bistro – fotogalerie