Když si objednáváte jídlo z rozvozu, obvykle vám jej přivezou buď vlažné, nebo ještě hůř, zapařené. Rohlík na to ale vyzrál a nabízí ve svém bistru jídlo z kvalitních restaurací, které je šokově zchlazeno. Díky tomu si rádo počká, až přijde jeho čas a ukáže se vám tak v daleko lepší kvalitě než čerstvě uvařené jídlo zavřené v krabici a v termoboxu.
Na výběr toho bylo i pro Brno překvapivě hodně a potěšila nás možnost vybrat si jídla z různých restaurací do jedné objednávky. Vybrali jsme si tedy carpaccio, svíčkovou na smetaně a v rámci hledání nejlepší svíčkové v Brně ještě svíčkovou na smetaně.
Jak Rohlík Bistro funguje?
Objednání je easy peasy. Vyberete jídlo, zvolíte čas a den doručení, zaplatíte kartou a je hotovo. Jen pozor – objednávka se nedá objednat pro doručení na stejný den. Do 20:00 můžete vybírat jídla k doručení na následující den či ještě na později. V den doručení přišla SMS se sledovačkou od Liftaga a vyzvednutí jídla od řidiče bylo tedy také bez problému.
Celkové hodnocení Rohlík Bistro
Službu Rohlík Bistro hodnotíme jako Čupr supr. Líbí se nám, že i tam, kam nikdo normální jídlo obvykle nevozí (zdravíme z Bystrce Mc'Donalds a Bageterii Boulevard), jsme si najednou mohli objednat jídlo z centra. Ochutnali jsme poctivou porci svíčkové od Jakoby, víc po kořenové zelenině chutnající svíčkovou ze Šelepky a parádní carpaccio z Ristorante Piazza.
Vyladili bychom akorát přidání alergenů k nabídce, aby se mohl najíst i zbytek rodiny. Celkově může Rohlík Bistro směle konkurovat Dáme Jídlo, které už je s nabídkou devěttisícšestsetpadesáti druhů pizz po těch letech trochu nudné.